Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания на ретроградният Плутон: Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва - Какво да чакаме от тази назадничавост на Плутон?
Прочетете още
 

Какво значи назадничав Плутон?

Плутон се задържа във всеки знак от зодиака до 21 години и ретрогражда придвижването си всяка година за пет до шест месеца. През март 2023 година Плутон напусна Козирог, който назовава собствен дом от 2008 година, и навлезе във Водолей за първи път от 1700 години. От 1 май 2023 година Плутон стартира своята назадничавост във Водолей, където продължава противоположното си въртене, до момента в който още веднъж доближи Козирог на 11 юни. Плутон ще остане в Козирог, до момента в който не се върне назад във Водолей през януари 2024 година Ще продължи това придвижване напред-назад още няколко пъти, до момента в който се откри във Водолей и остане там до 2043 - 2044 година.

В астрологията Плутон се назовава " външна планета ". Означено е като такова, тъй като се намира отвън астероидния пояс, за разлика от тези вътрешни планети - Меркурий, Венера, Земя и Марс -  които съществуват в астероидния пояс. Докато вътрешните планети се движат бързо и минават сред знаци и основават аспекти на седмична база, външните планети са доста по-бавни в придвижване. Те съставляват години от живота ни. Когато се свързваме с придвижванията на външните планети - които също включват Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун - ние се свързваме с по-големи глави от нашия опит. Когато се движат, ние усещаме смяната надълбоко. Когато те минават, това съставлява напълно нова епоха за нас хората.

Плутон, кръстен на римския господ на подземния свят и ситуиран на границата на известната ни слънчева система. Подобно на назадничав Меркурий, той има незабравим резултат върху нас. За разлика от Меркурий, който съставлява линейната мисъл и логическия разум, наред с други неща, въздействието на Плутон не може да се разбере единствено с мозъка. Това е развой на гибел, прераждане, промяна, мощ и несъзнавано. Представлява невидимото, мистерията и скритите аспекти на себе си и човечеството. Това са дълбоките запаси в нас, които не се преодоляват постоянно. Това са нашите сенки, мрачевина и уязвимости.

Събитието Плутон в назадничавост ни възвестява следното: „ Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи “ и пасва идеално на Плутон във Водолей. Разбира се, ще има повече системи за обществена поддръжка, но също по този начин има доста по-малко автономност.

Моментът, в който се намираме сега, е ненапълно секване на два свята - остарелия и новия. Плутон в Козирог е остарялото или съществуващото, а Плутон във Водолей е новото или бъдещето. Плутон и затова ние направихме една крачка напред във Водолей и една крачка обратно в Козирог. С повече стъпки във всяка посока, ние танцуваме надълбоко с смяната. Готвим се за нова епоха. И тази назадничавост е неизменима част от танца.

Въпреки че назадничав Плутон може да получи по-малко време в ефир от добре познатия назадничав Меркурий, неговите предложения са също толкоз въздействащи, въздействащи и заслужаващи нашето внимание. Има доктрина, че колкото по-далеч от Земята гледаме, толкоз по-сложни, неразбрани, мистериозни и фини са астрологичните предложения и честоти на планетите.

Какво да чакаме от тази назадничавост на Плутон?

Първо, Китай ще се издигне като технокрация и ще бъде един от първите, които ще издадат обществена кредитна система (това към този момент стартира да се случва, сигурен съм, че следите новините) към централна банка цифрова валута (CBDC).

Втората съществена прогноза, която имам, е, че се обрисува високо софтуерен напредък на Китай и Саудитска Арабия в техните интелигентни градове.

Трето - Увеличаване на националните революции по света. Последният път, когато Плутон е бил във Водолей,  през 18 век и сме имали налице  Американската и Френската гражданска война. Всичко това не е положително или неприятно. Някои революции водят по-късно до по-мирни държавни управления, други водят до по-дистопични диктатури.

Да считаме ли, че и България ще бъде наранена?

Разбира се, че да! В изявлението си за Трафик нюз - „ Светът да чака рев и скърцане със зъби през 2023 година “, оповестено на 03.12.2022 година подчертах, че един от злокобните и неподходящи интервали за страната ще бъде 16 - 28 май 2023г. И за огромно страдание точно през този интервал се сформира постоянен министерски кабинет. Не може в интервал на разграждане да се твори съграждане, това е в контраст с Вселенските закони. И забележете, локалните избори евентуално ще бъдат през октомври тази година, което ще значи двойна неточност. Така или другояче чакам този кабинет да се разпадне на правилото на скорпионите - самоизяждане.

 И по този начин - Най-вероятно човечество ще бъде толкоз разбъркано, колкото желае през този назадничав Плутон. Защото ние, земляните, напълно безусловно вършим крачка обратно, разглобяваме частите, вършим бъркотията и по-късно ги слагаме още веднъж дружно по метод, който е изравнен, овластяващ, освобождаващ и действителен - Вкратце едно пътешестване до Ада и назад в новото начало.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР